• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.250

Başkan Özdemir Haberleri

Başkan Özdemir haberleri ve güncel Başkan Özdemir gelişmeleri, Başkan Özdemir ile ilgili tüm video, Başkan Özdemir fotoğrafları ve Başkan Özdemir haberleri Niğde Haberleri, Niğde DMC Haber - Niğde'nin ve Bölgenin En Hızlı Haber Sitesi sitemizde


Niğde

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Niğde

Anne sevgisinin, sevgilerin en büyüğü olduğuna değinen Başkan Özdemir, “Annelerimize olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

Niğde

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Müzehher Belma Erdoğan ve Semiha Ekinci, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti.

Niğde

Başkan Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, makamını Atatürk Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Tuğba Kılınç’a devretti.

Niğde

Başkan Özdemir, Yerel seçim çalışmaları kapsamında, kent merkezinde faaliyetlerini sürdüren hemşehri dernekleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Niğde

Başkan Özdemir, Akşehirspor’u 2-0 mağlup ederek rakibinden liderliği devralan Niğde Belediyespor’un teknik heyet ve futbolcularını tebrik etti.

Niğde

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, güzellik merkezi işletmecileri ve bayan kuaförlerini, Horanta Yaşam Merkezi’nde ağırladı.