Niğdeli Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak
Niğdeli Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak
İçeriği Görüntüle

Niğde Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini kazanan ve Niğde'ye gelen öğrenciler karşılandı.
Niğde Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yeşilay Niğde Şubesi tarafından terminalde stantlar kuruldu.
Niğde’de üniversite eğitimine başlayacak öğrencilerin karşılandığı stantlarda, öğrencilere çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı.
Yeşilay standında öğrencilere kurumun yürüttüğü çalışmalar, etkinlikler ve faaliyetler hakkında bilgi verilirken sağlıklı yaşam ve bağımlılıklardan uzak durmanın önemi anlatıldı.
Belediye ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü stantlarında da öğrencilere Niğde’de ki imkanlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Muhabir: Aysu Sönmez