Niğde’nin Bor ilçesinde otomobil çekme meselesi nedeniyle çıkan kavgada silahla 2 kişiyi yaralayan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.
Olay, 23 Ağustos’ta saat 23.50 sıralarında Bor ilçesine bağlı Karanlıkdere köyünde meydana geldi. İddiaya göre C.A. ile M.E.E. arasında otomobil çekme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.E.E., C.A.’yı darp etti.
Daha sonra tabancayla C.A.’nın üzerine doğru ateş açan M.E.E.’nin silahından çıkan mermiler, olay yerinde bulunan ve kavgayla ilgisi olmadığı belirtilen C.K. ile M.P.’ye isabet etti.
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen C.A., Bor Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, silahla yaralanan C.K. ve M.P. ise Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Olayın ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, şüpheli M.E.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından Bor Adliyesi’ne sevk edilen M.E.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hastanede tedavi altına alınan C.K. ve M.P.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


