Niğde Nazmiye Pınar İlkokulu 2/A ve 2/B sınıfı öğrencileri, Niğde kültür gezisinde sinema keyfi yaşadı, kitap fuarını gezdi, tarihi mekânları ziyaret etti ve unutulmaz bir gün geçirdi.
Nazmiye Pınar İlkokulu 2/A ve 2/B sınıfı öğrencileri için düzenlenen Niğde kültür gezisi, dolu dolu etkinliklerle gerçekleştirildi. Öğrenciler gezi kapsamında ilk olarak Niğde Tema Park Alışveriş Merkezi’nde sinema filmi izleyerek keyifli anlar yaşadı. Ardından hep birlikte yenilen öğle yemeğiyle geziye enerji dolu şekilde devam edildi.
Program kapsamında öğrenciler, bu yıl düzenlenen 9. Niğde Kitap Fuarı’nı gezerek kitaplarla buluştu. Daha sonra Niğde Kalesi, 100. Yıl Halk Kütüphanesi ve Niğde Bedesteni ziyaret edilerek öğrencilerin tarihî ve kültürel değerleri yakından tanıması sağlandı.
Çamardı’ya dönüş yolunda ise yardımsever ve hayırsever bir velinin öğrencilere sunduğu dondurma şöleni geziye ayrı bir mutluluk kattı. Eğlenceli, bilgi dolu, canlı ve verimli geçen gezi sonunda öğrenciler unutulmaz anılarla evlerine döndü.
Minik öğrenciler Niğde’nin tarih ve kültürünü yerinde tanıdı
Niğde Nazmiye Pınar İlkokulu 2/A ve 2/B sınıfı öğrencileri, Niğde kültür gezisinde sinema keyfi yaşadı, kitap fuarını gezdi, tarihi mekânları ziyaret etti ve unutulmaz bir gün geçirdi.
Muhabir: Begüm Özdemir
Yorumlar
Amazon Reklam İç Sayfalar


