Niğde’de bu yıl altıncısı düzenlenen Gastronomi Festivali, açılış töreninin ardından Kıraç konseriyle başladı.

Festivalin ilk konserinde sahne alan Kıraç, sevilen şarkılarını Niğdeliler için seslendirdi. Festival alanını dolduran vatandaşlar, sanatçının şarkılarına hep birlikte eşlik ederek konser boyunca eğlendi.

Niğde’de 6. Gastronomi Festivali törenle başladı
Niğde’de 6. Gastronomi Festivali törenle başladı
İçeriği Görüntüle

Kıraç’ın sahne performansı festivale renk katarken, alandaki vatandaşlar şarkılarla keyifli anlar yaşadı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, festivalin Kıraç konseriyle başlamasının kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, “Gastronomi festivalimiz bugün başladı, tabii Kıraç’la başka güzel başladı. Yağmur var ama keyifliyiz, yağmuru kimse dinlemiyor. Özlemişiz. Festival denince akla Niğde geliyor, Niğde denince festival geliyor. Gastronomi bizim için ayrı önemli. Bu tarihi ve kadim şehrin gastronomisi bir başka. İnşallah Niğde’nin gastronomisini tüm dünyaya tanıtacağız. Bugün de güzel bir konserle başlamış olduk.” ifadelerini kullandı.

Konserde Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sanatçı Kıraç’a Niğde’nin yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye takdim etti.

Muhabir: Seyfettin İnal