Çiftlik Belediye Başkanı Arif Çakıl, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye bünyesinde görev yapan işçilere yönelik yeni düzenlemeyi açıkladı.

Yapılan düzenlemeye göre, 2026 yılının ilk 6 ayı için işçi maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapılmasına karar verildi. Kurban Bayramı öncesinde ise belediye işçilerine 15 bin lira bayram ikramiyesi verileceği bildirildi.

Niğde’de kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı
Niğde’de kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

Başkan Çakıl yaptığı açıklamada, emekçilerin belediye hizmetlerinin en önemli gücü olduğunu vurgulayarak, “Emeğiyle, alın teriyle belediyemize değer katan tüm çalışma arkadaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Zorlaşan ekonomik şartlara rağmen çalışanlarımızın yanında olmak bizim için bir sorumluluktur. Onların daha iyi şartlarda görev yapabilmesi için çalışmalarımız sürecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi