Niğde’de üniversite öğrencilerinin yeni eğitim dönemine başlaması dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerince karşılama ve yönlendirme çalışması yapıldı.
Niğde’ye farklı illerden gelen öğrenciler, şehirlerarası otobüs terminalinde oluşturulan karşılama noktasında karşılandı.
Öğrenciler ve ailelerine yurtlara ulaşım ve yerleşme süreçleriyle ilgili bilgi verilirken, çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yüksel Dorul da yurtları ziyaret ederek öğrenciler ve velilerle bir araya geldi.
Dorul, yurtlardaki yerleşme sürecini yerinde inceleyerek öğrencilerin ilk gününde yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmayla öğrencilerin kente ve yurtlarına uyum sürecinin kolaylaştırılması amaçlandı.



