Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “NÖHÜİFEST3 Mezunlar Buluşması” etkinliği düzenlendi.

“Bir kelebeğin kozasından çıkıp renklerini dünyaya sunduğu o eşsiz an” temasıyla gerçekleştirilen programda mezunlar, öğrenciler ve sektör temsilcileri bir araya geldi. Etkinlikte fakülte mezunları ile öğrenciler arasındaki bağın güçlendirilmesi hedeflendi.

Etkinlikte konuşan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Aydın, iletişim alanındaki dönüşüme dikkati çekerek, “Meslekler dönüşüyor, iletişim fakültesinin kıymeti bu süreçte yeniden ortaya çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Uzan, doğru iletişimin önemine vurgu yaparak, “Doğru iletişim sayesinde hem doğru hem de yanlış haberlerin ayırt edilebildiği bir süreçten geçiyoruz. İletişim, bugün hayatın her alanında belirleyici bir unsur haline gelmiştir.” dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Koçyiğit de iletişimin toplumsal hayatı şekillendiren temel bir güç olduğunu belirterek, “Hayatın kendisi aslında bir iletişimdir.” diye konuştu.

Niğde Eğitim-İş'ten yetkililere LGS kontenjanı çağrısı
Niğde Eğitim-İş'ten yetkililere LGS kontenjanı çağrısı
İçeriği Görüntüle

Konuşmaların ardından program kapsamında mezun olup farklı alanlarda görev yapan öğrenciler ile sektör temsilcileri, kendi deneyimlerini paylaşarak sektör hakkında bilgi verdi. Öğrenciler ise merak ettikleri konularla ilgili sorular yöneltti ve sorular cevaplandı.

Muhabir: Seyfettin İnal