Altın son 6 ayın en düşük seviyesinde!
Altın son 6 ayın en düşük seviyesinde!
İçeriği Görüntüle

Niğde’de yaz sıcaklıklarının etkisini artırmasıyla birlikte vantilatör ve mobil klima satışlarında hareketlilik yaşanmaya başladı.
Niğde’de hava sıcaklıklarının yükselmesiyle vatandaşlar serinlemek için alternatif çözümlere yönelirken, elektronik mağazalarında vantilatör ve soğutucu ürünlere talep arttı. Satıcılar, sıcaklıkların daha da yükselmesiyle satışların önümüzdeki günlerde artmasını bekliyor.
Elektronik mağazası işletmecisi Halil İbrahim Çayır, havaların ısınmasıyla birlikte vantilatör satışlarının başladığını belirterek, “Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların artmasıyla satışların daha da artacağını düşünüyoruz.” dedi.
Mağazalarında vantilatör, mobil klima ve klima gibi farklı ürün seçeneklerinin bulunduğunu ifade eden Çayır, vatandaşların daha çok bütçelerine uygun ürünleri tercih ettiğini söyledi.
Vantilatör seçiminde kaliteye dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Çayır, “Ucuz ürünler kısa sürede arızalanabiliyor. Kaliteli vantilatörler 3 bin ile 3 bin 500 lira arasında değişiyor. Mobil klimalar ise yaklaşık 5 bin liradan satılıyor ve özellikle ofislerde tercih ediliyor. Kaliteli ürün alan vatandaşlar uzun yıllar kullanabiliyor.” diye konuştu.

Muhabir: Aysu Sönmez