Niğde merkez Efendibey Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre olay, Niğde merkez Efendibey Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Tahliye çalışmalarında, içeride mahsur kalan biri çocuk toplam 4 kişi ekiplerce binadan çıkarıldı.
Yangında dumandan etkilendiği belirlenen 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini belirlemek için inceleme başlattı.
Niğde’de korkutan yangın: 4 kişi son anda kurtarıldı
Niğde merkez Efendibey Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Muhabir: Seyfettin İnal
Yorumlar
Amazon Reklam İç Sayfalar




