Niğde Belediyespor’un taraftar ürünlerinin satışa sunulduğu stant, Yeni Çarşı’da PTT karşısında taraftarların hizmetine açıldı.

Niğde’de 345 vatandaşa uy*şturucuyla mücadele anlatıldı
Niğde’de 345 vatandaşa uy*şturucuyla mücadele anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Stant sorumlusu Ali Emre Karabaş, stantta taraftar forması, A takım forması, şort, atkı, şapka, bardak ve kupa gibi ürünlerin satışa sunulduğunu belirtti.

Standın çalışma saatleri hakkında bilgi veren Karabaş, pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri farklı saatlerde hizmet verdiklerini söyledi. Pazartesi, cumartesi ve pazar günleri 13.30’da açılan standın yaklaşık 21.30-22.00’ye kadar açık olduğunu belirten Karabaş, salı ve perşembe günleri ise 17.30’da açılıp 22.00’ye kadar hizmet verdiklerini ifade etti. Çarşamba ve cuma günlerinin çalışma saatlerinin ise henüz netleşmediğini kaydetti.

Taraftar formalarının 750 TL’den satışa sunulduğunu belirten Karabaş, şortun 250 TL, A takım formasının bin 500 TL, bardak ve atkıların 200 TL, şapkaların ise 250 TL olduğunu söyledi.

Niğde Belediyespor’a destek olmak isteyen taraftarlar, Yeni Çarşı PTT karşısında bulunan stanttan kulübün ürünlerine ulaşabilecek.

Muhabir: Seyfettin İnal