Niğde’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Yeşilburç Cam Terası, yaz aylarının sıcak günlerinde serinlemek ve eşsiz manzarayı seyretmek isteyen vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Hem Niğde’den hem de şehir dışından gelen ziyaretçiler, cam terasta farklı bir deneyim yaşıyor.
Çanakkale’den gelen Vildan, ilk kez ziyaret ettiği cam terasın etkileyici olduğunu belirterek, “Çok heyecanlandım. Yeşil vadi çok güzel ama cam terasta biraz ürktüm çünkü yükseklikten çok korkarım. Ama bu manzara için korkuma rağmen en uca kadar gittim. Çok güzel, çok sevdim burayı. Gelsinler, burayı görsünler, burası gizli cennet gibi” dedi.
Cam terasa gelen ziyaretçilerden Sıdıka ise, “Cam terasa bayıldım. Özellikle uçurum olması ve yukarıdan aşağıyı seyrediyor olmak harika bir duygu. Yükseklik korkum olmasına rağmen çok memnun kaldım” sözleriyle duygularını paylaştı.


