Niğde’de minibüs ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Mahalle sakinleri, kazanın ardından bölgede hız yapan araçlara karşı kasis yapılmasını talep etti.
Kaza, İnönü Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazanın ardından mahalle sakinleri, caddede sık sık hız yapıldığını belirterek yol güvenliği için önlem alınmasını istedi. Vatandaşlar, yaklaşık 5-6 ay önce yapılan yolun adeta yarış pistine döndüğünü öne sürerek, defalarca mahalle muhtarı, belediye şikayet hattı ve CİMER üzerinden başvuruda bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını ifade etti.
Bölgede okula gidip gelen çok sayıda çocuğun bulunduğunu belirten mahalle sakinleri, olası yeni kazaların önüne geçilmesi için Yunus Emre Caddesi’ne kasis yapılmasını talep etti. Mahalleli, “Bu gidişle daha çok kaza olacak” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.




