Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sinan Savran başkanlığında, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Işığında Bütüncül Gelişimin Desteklenmesi” projesi kapsamında köy ve kasaba ilkokul müdürleriyle üçüncü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Niğde’de sportif yetenek taraması sürüyor
Niğde’de sportif yetenek taraması sürüyor
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda öğrencilerin akademik, sosyal, duygusal ve kültürel gelişimlerinin bütüncül bir yaklaşımla desteklenmesine yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Sahadaki uygulamalar, okul bazlı ihtiyaçlar ve iyi örnekler üzerinden değerlendirmeler yapıldı.

Şube Müdürü Sinan Savran, köy ve kasaba okullarında fırsat eşitliğini güçlendirmeye yönelik adımların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, okul yöneticilerinin katkılarının sürece değer kattığını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi