Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, artan iş yükü nedeniyle İl Başkanlığı görevinden affını istediğini açıkladı.
Taner Gümüş açıklamasında, "Büyük bir onur, gurur ve samimiyetle yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanlığı görevimden, artan iş yüküm nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’dan affımı talep etmiş bulunuyorum." dedi.
Gümüş, görev süresi boyunca teşkilat mensupları ve Niğdelilerin desteğini hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, "Bu görevi üstlendiğim ilk günden itibaren davamıza, milletimize ve güzel şehrimiz Niğde’ye en iyi şekilde hizmet edebilmek için gayret gösterdim. Bu süreçte yanımda olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli Niğdeli hemşehrilerime, il ve ilçe teşkilatlarımıza, hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, belde başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve birlikte yol yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.
Görevlerin gelip geçici olduğuna dikkat çeken Gümüş, "Görevler gelip geçicidir; önemli olan milletimize hizmet etmeye devam edebilmektir. İnşallah bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla milletimizin emrinde olmaya devam edeceğim." dedi.
Yeni yönetime başarı dileklerini ileten Gümüş, "Bu kutlu görevi ve emaneti bizden sonra devralacak dava arkadaşlarımıza ve yönetimine gönülden başarılar diliyor, Allah’ın yar ve yardımcıları olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.
Açıklamasını dua ve temennilerle tamamlayan Gümüş, "Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun." dedi.
Taner Gümüş YRP İl Başkanlığı görevinden affını istedi
Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, artan iş yükü nedeniyle İl Başkanlığı görevinden affını istediğini açıkladı.
Kaynak: YRP Basın Bülteni
Yorumlar


