Niğde-Bor yolunda inşaatı tamamlanan OSB PARK Ticari İşyerleri açık arttırma ile satışa çıkacak. KDV’den muaf olarak satılacak dükkanlar 28 Haziran tarihinde saat 14.00’da açık arttırma ile sahiplerini bulacak.

Hükümlülerin ürettiği ürünler bu mağazada satılacak Hükümlülerin ürettiği ürünler bu mağazada satılacak

Doğuyu Batıya / Kuzeyi Güneye bağlayan tüm ulaşım ağının kesişim noktasında olan ve geleceğin sanayi kenti Niğde ilinin en değerli yatırım noktası Niğde OSB’de inşa edilen ‘’OSB Park’’ sınırlı sayıdaki iş yerleri ile Niğde’de yatırım yapmak isteyenlere kazanç sağlayacak.

Niğde OSB tarafından Niğde ve Bor İlçesi’nin tam ortasında Niğde OSB’nin Niğde Bor Karayolu sınırında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile karşılıklı yeni bir ticaret alanı oluşuyor.

Niğde Organize Sanayi Bölgesi  imar planı içerisindeki 149 ada 13 no.lu parsel (7.755,67 m²)  hizmet destek alanı vasıflı parsel üzerine yaklaşık 2004,75 m² oturum alana sahip Niğde OSB Park Ticari İş Yerleri genel toplam inşaat alanı 4.333,55 m².

Ayrıca OSB Park içerisindeki bağımsız bölümler de şu şekilde; 243,00 m² zemin kat, 243,00 m² 1. Kat ve 1. Katta 759.40 m² gezilebilir teras alanı ve 162,00 m² çatı kat ile birlikte toplam 1.002,38 m² taban oturumlu toplam inşaat alanı 1.407,40 m ² olan üç katlı betonarme taşıyıcı sistemle inşaa edilmiş 2 adet lüks restoran-kafeterya binası.

Dükkanların her birisi 189,85 m² taban alanlı olan tek katlı 8 adet satış mağazaları (satış mağazalarının yüksekliği 6 m olup, içinden asma kat ile bölünmesi durumunda iki katlı olabilecek yüksekliğe sahip. Asma kat işyerlerini satın alanlar tarafından (tam veya kısmı olarak yapacakların işin gerekliliğine göre) yapılacak.

Açık Artırma Yöntemi İle Satışı Yapılacak

Hizmete girecek olan OSB Park, vatandaşların en uğrak yeri olacağı düşünülürken, iş yerleri açık artırma yöntemi ile satışı yapılacak.

Teklif alma toplantısı; Niğde OSB Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu içinde gerçekleştirilecek.  Niğde Bor Yolu 7. Km. Niğde OSB 8. Cad. No:7 Niğde adresinde fiilen ve internet ortamında (https://muzayede.nigdeosb.com web adresinden) uzaktan bağlantı yoluyla online olarak 28 Haziran Cuma günü saat 14:00’da başlayacak. Teklifler toplantı sırasında, açık artırma yöntemiyle alınacak.

Muhabir: Gülcan Songur

Kaynak: Haber Merkezi