Niğde'de enkazda arama kurtarma eğitimi veriliyor
Niğde'de enkazda arama kurtarma eğitimi veriliyor
İçeriği Görüntüle

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Isparta’da düzenlenen Erkekler Salon Futbolu Grup Eleme Müsabakalarına katılan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi futsal takımı, 3 galibiyet ve bir mağlubiyet alarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı.
5 üniversitenin yer aldığı turnuvada üstün bir başarı sergileyen NÖHÜ, aldığı başarılı sonuçlar neticesinde ev sahibi Süleyman Demirel Üniversitesinin ardından ikinci olurken, turnuvayı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi üçüncü sırada tamamladı.
Rektör Uslu'dan Futsal Takımına tebrik

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitenin çok yönlü olduğunu vurgulayarak üretimden teknolojiye, kültür sanattan spora birçok alanda ulusal ve uluslararası başarılar elde ettiklerini belirtti. Futsal takımının Isparta’da katıldığı turnuvada ikinci olup üniversitenin adını duyurmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uslu, “Futsal takımını ve takım antrenörümüzü başarılarından ötürü tebrik ederim.” dedi.
Rektör Uslu, son olarak üniversitemizi temsil edecek her branşa desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Kaynak: Üniversite Basın Bülteni