Niğde Belediyesi, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı arasında iki yeni Kur’an kursu binasının yapımına ilişkin protokol imzalandı.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çocuklar, gençler ve her yaştan vatandaş için yeni eğitim alanları oluşturmayı sürdürdüklerini belirtti.
Protokol kapsamında Efendibey Mahallesi’nde Ensar Camisi yanında, Dere Mahallesi’nde ise Fatih Camisi üzerinde Kur’an kursu binaları inşa edilecek.
Binaların projelendirme ve yapım süreçlerinin Niğde Belediyesi tarafından tamamlanacağını aktaran Başkan Özdemir, çalışmaların ardından yapıların Niğde İl Müftülüğüne teslim edileceğini kaydetti.
Başkan Özdemir, “Çocuklarımız, gençlerimiz ve her yaştan hemşehrimiz için yepyeni eğitim alanları inşa ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.


