Niğdeli milli sporcu Ebru Tuncer, Romanya’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
20-24 Ocak 2026 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen yarışlarda birinci olarak Romanya’da düzenlenen şampiyonaya katılma hakkı kazanan Tuncer, uluslararası organizasyonda da kürsüye çıkmayı başardı.
04-08 Şubat 2026 tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen ve 8 ülkeden 70 sporcunun mücadele ettiği Balkan Şampiyonası’nda yarışan milli sporcu, organizasyonu üçüncü sırada tamamladı.
Elde ettiği dereceyle hem Türkiye’yi hem de Niğde’yi gururlandıran Ebru Tuncer ve antrenörleri tebrik edilirken, sporcunun başarılarının devamı temenni edildi.
Niğdeli Sporcu Ebru Tuncer Balkan Şampiyonası’nda üçüncü oldu
Niğdeli milli sporcu Ebru Tuncer, Romanya’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar


