Niğde’de düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında yaklaşık 1 milyon tütünle doldurulmuş makaron ve etil alkol ele geçirildi.
Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığı önlemeye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.
Yapılan operasyonlarda, sigara imalatı ve ticareti ile sahte alkol kaçakçılığı suçlarına karıştıkları belirlenen 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.
Operasyon kapsamında şüphelilerin ikamet, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda: 1 milyon 50 bin adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 40 litre etil alkol ve 2 bin 603 adet sağlık açısından tehlike arz eden madde ele geçirildi.

Muhabir: Merve Keçeci