Niğde Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesi’nden üç öğrenci, tavuk döner yedikten sonra bulantı ve kusma şikâyetleriyle hastaneye kaldırıldı.
Niğde’de Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören üç öğrenci, yedikleri tavuk döner sonrası bulantı ve kusma şikâyetleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bugün meydana gelen olayda öğrenciler S.Ö. (17), E.Ö. (17) ve B.Ç. (17), şikâyetlerinin başlaması üzerine Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne başvurdu. Öğrencilerin genel sağlık durumlarının stabil olduğu, tedavi ve gözlem süreçlerinin hastanede sürdüğü bildirildi.
Olayla ilgili adli süreç başlatılırken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin ürüne yönelik kontrol ve numune alma çalışmalarına başladığı kaydedildi.




