Niğde’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Peygamberimizin (S.A.V.) Hayatı Bilgi Yarışması Finali” programı, protokol ve çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Programa Niğde Valisi Cahit Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Kesler ile kurum personeli katıldı.
Programda bir değerlendirme yapan Vali Cahit Çelik, Mevlid-i Nebi Haftası’nın, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) örnek ahlakını ve merhamet dolu yaşamını yeniden anmak için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi. Yarışmaya katılan çocukları tebrik eden Vali Çelik, gösterdikleri ilgi, gayret ve öğrenme isteğinin takdir edilmesi gerektiğini vurguladı.
Çocukların bu tür etkinliklerle dini ve kültürel değerlerle daha güçlü bir bağ kurduğunu ifade eden Vali Çelik, organizasyonda görev alan tüm personellere teşekkür etti.
Program, finalist çocukların bilgi performansları ve ödül takdimiyle sona erdi.
Niğde’de “Peygamberimizin (S.A.V.) Hayatı Bilgi Yarışması Finali” gerçekleşti
Niğde’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Peygamberimizin (S.A.V.) Hayatı Bilgi Yarışması Finali” programı, protokol ve çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar



