Niğde’de gece saatlerinde yaşanan doğalgaz patlamasının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Selçuk Mahallesi Kanal Boyu Gök Sokak’ta bulunan 14 katlı binanın birinci katında dün meydana gelen patlamada 16 kişi yaralanmıştı.
Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştı. Yaralılardan 3’ü yanık tedavisi için Kayseri’ye sevk edilirken, patlamanın nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
Patlamanın ardından gece boyunca bölgede güvenlik önlemleri alınmıştı. Sabah saatlerinde günün aydınlanmasıyla birlikte patlamanın binada oluşturduğu hasarın boyutu daha net şekilde ortaya çıktı. Ekipler binada inceleme ve güvenlik çalışmalarını sürdürdü. Patlama olan binanın çevresinde ki binalar ve araçlar maddi hasar gördü.



