Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Bölge Yarışması'nda, Şehit Bora Çelik Anadolu Lisesi Kulübü adına yarışan Niğde Menderes İlkokulu öğrencileri minikler kategorisinde bölge ikinciliğini elde etti.

Niğde'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge yarışmasında; Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinden gelen ekipler kıyasıya mücadele etti. Turnuvada Niğde'yi temsil eden minik öğrencilerin sahne performansı, uyumu ve disiplini izleyicilerden büyük alkış topladı. Çok küçük bir puan farkıyla birinciliği kaçıran ekibin başarısı kentte büyük sevinç yarattı.

Niğde CHP'den 5 bin 300 istifa!
Niğde CHP'den 5 bin 300 istifa!
İçeriği Görüntüle

Menderes İlkokulu Müdür Yardımcısı Fatma Pişkin, yaptığı açıklamada, ekibin 3 ay gibi çok kısa bir sürede yarışmaya hazırlandığını belirtti. Pişkin, eğitim sürecinden kıyafet teminine kadar yaşanan kısıtlı imkanlara rağmen öğrencilerinin sergilediği azim ve başarının kendilerine büyük bir gurur yaşattığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi