Niğde'de 1-2 Haziran 2024 Tarihlerinde Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Niğde'de 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde hava durumu şu şekilde olacak:

1 Haziran Cumartesi: Haziran ayının ilk gününde Niğde'de hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sabah saatlerinde hafif bir serinlik hissedilecek, gün boyunca sıcaklıklar 17°C ile 27°C arasında değişecek. Öğleden sonra yer yer hafif yağmur geçişleri bekleniyor. Rüzgar, kuzeybatı yönünden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Yağışların kısa süreli ve yerel olması nedeniyle, dış mekan aktivitelerini planlayanlar dikkatli olmalı.

2 Haziran Pazar: Pazar günü hava daha bulutlu ve zaman zaman yağışlı geçecek. Gün içerisinde sıcaklıklar 16°C ile 25°C arasında seyredecek. Özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışların görülme olasılığı yüksek. Rüzgar kuzeydoğudan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bu nedenle, Pazar günü dışarıda vakit geçireceklerin şemsiye ve yağmurluk gibi önlemler alması öneriliyor.

Vatandaşların hafta sonu planlarını yaparken hava durumunu göz önünde bulundurmaları ve ani yağışlara karşı tedbirli olmaları önem arz ediyor. Özellikle Pazar günü dışarıda yapılacak etkinliklerin yağışa göre düzenlenmesi faydalı olacaktır.

Niğde'de İsrail Başbakanı'nın ABD Kongresi'nde yaptığı konuşma protesto edildi Niğde'de İsrail Başbakanı'nın ABD Kongresi'nde yaptığı konuşma protesto edildi

Kaynak Meteoroloji 

Editör: Hayrettin YENEL