Niğde Belediyesi Hazım Tepeyran Kültür Merkezi’nde, Niğde Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocukların sahnelediği tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

Programa Niğde Valisi Nedim Akmeşe, eşi Hacer Akmeşe, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Niğdeliler çarşıya akın etti
Niğdeliler çarşıya akın etti
İçeriği Görüntüle

Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Niğde Belediyesinin iş birliğinde yürütülen tiyatro kursu kapsamında eğitim alan çocuklar, hazırladıkları 6 skeçten oluşan komedi oyununu izleyicilerin beğenisine sundu.

Programda konuşan Vali Akmeşe, sanatın bireyin kendini ifade etme becerisini geliştiren, özgüvenini güçlendiren ve sosyal uyumunu destekleyen önemli bir alan olduğunu belirterek, çocukların çok yönlü gelişimini destekleyen bu tür çalışmaların büyük önem taşıdığını ifade etti.

Gösteri sonunda kursa katılan çocuklara sertifikaları Vali Akmeşe ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: Haber Merkezi