Niğde’nin Kumluca Mahallesi Şifa Sokak’ta, acil servis karşısında hizmet verecek olan Beste Eczanesi düzenlenen törenle açıldı.

Niğde’de Yeşilburç köy yoluna sıcak asfalt konforu
Niğde’de Yeşilburç köy yoluna sıcak asfalt konforu
İçeriği Görüntüle

Açılışa Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Küçüktuna, AK Parti Niğde İl Başkanı Hacı Mehmet Eren,Niğde İl Genel Meclis Başkanı Asım Acar, Niğde Eczacılar Odası Başkanı Nihat Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, edilen duanın ardından kurdele kesimiyle tamamlandı.

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Küçüktuna, açılışta yaptığı konuşmada iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak bol ve hayırlı kazançlar diledi.

Eczanenin sahibi Eczacı Beste Bilgin ise Niğde’de hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek tüm vatandaşları eczanelerine davet etti.

Muhabir: Seyfettin İnal