Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında çok sayıda asayiş olayına müdahale etti.
Yapılan denetim ve operasyonlarda toplam 286 şahıs hakkında işlem başlatıldı, bu şahıslardan 7’si adli makamlarca tutuklandı.
Operasyon ve denetimlerde ele geçirilen suç unsurları şöyle: 4 adet tabanca, 2 adet şarjör, 146 adet fişek, 3 adet kurusıkı tabanca, 4 adet kurusıkı fişeği, 3 adet sopa, 1 adet av tüfeği ve 56 adet av tüfeği fişeği, 1 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet şase ve motor numarası silinmiş motosiklet, 1 adet change şüphesi taşıyan araç, 1 adet kurusıkı tabanca şarjörü, 7 farklı araca ait plaka, 1 adet cep cüzdanı (içerisinde 2.000 TL nakit para, 1 adet kimlik kartı ve 1 adet banka kartı).
Ele geçirildi.

Muhabir: Onur Tarım