Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Bingöl Valiliğine atanan Vali Cahit Çelik için Niğde Valiliği önünde veda programı düzenlendi.

Valilik binası önünde gerçekleştirilen uğurlama programında Vali Çelik, protokol üyeleri ve vatandaşlarla vedalaşırken duygusal anlar yaşadı.

Niğde’de Çocuk Gelişimi Danışmanlığı birimi hizmete açıldı
Niğde’de Çocuk Gelişimi Danışmanlığı birimi hizmete açıldı
İçeriği Görüntüle

Uğurlama töreninde konuşan Vali Çelik, Niğde’de görev yapmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, “Her görev bir ömür gibi başlar ve biter. Bu güzel memlekette, şehitler diyarı Niğde’de görev yapma fırsatını bana veren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Önemli olan, görev yapılan yerde gönül bağı kurabilmektir.” ifadelerini kullandı.

Görev süresi boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür eden Vali Çelik, başta Emrah Özdemir olmak üzere belediye başkanlarına, kamu çalışanlarına ve Niğdeli vatandaşlara şükranlarını iletti. Niğde’den ayrılmanın kendisini üzdüğünü dile getiren Vali Çelik, Bingöl’de de aynı anlayışla görev yapacağını söyledi.

Konuşmasının sonunda Niğdelilerden helallik isteyen Vali Çelik, “Bingöl’de de bir kardeşiniz var. Kapım ve gönlüm sizlere her zaman açık.” dedi.

Programa katılanlar, Vali Çelik’e Niğde’de görev yaptığı süre boyunca sunduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Veda programının ardından Vali Çelik, aracına binerek Niğde’ye veda etti.

Muhabir: Aysu Sönmez