Niğde Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mahmut Peşin, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir adımı daha tamamladıklarını duyurdu.

Peşin, “TSE belgesini sadece duvara asmak için almıyoruz, sürdürülebilir olması için gereğini yapıyor ve her yıl denetimden geçiyoruz” ifadelerini kullanarak, Niğde OSB olarak 26 Haziran 2024 tarihinde ilk kez aldıkları TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi belgesinin 1. gözetim denetimini herhangi bir uygunsuzluk olmadan başarıyla tamamladıklarını açıkladı.

Bu başarının, Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nin çevresel duyarlılığı yüksek, sürekli gelişen ve lider OSB olma vizyonunun önemli bir göstergesi olduğunu belirten Peşin, “Daha temiz bir çevre, daha yaşanabilir bir gelecek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: Merve Keçeci