Kırşehirli Kıbrıs gazisi: "Harekat için giderken, halk askeri araçlara koli koli yiyecek verdi" Kırşehirli Kıbrıs gazisi: "Harekat için giderken, halk askeri araçlara koli koli yiyecek verdi"

Niğde Kız Öğretmen Okulu’nda eğitim gören sınıf arkadaşları, 54  yıl sonra aynı okulda buluştu. 1970 yılı mezunları Uğur Kaybaş’ın çağrısı üzerine 9 kişi Niğde Öğretmen Evi’nde bir araya geldi.

Farklı illerde hayatlarını devam ettiren eski öğrenciler, eski okullarının bahçesinde oturarak anılarını paylaştı.

Seher Yılankaya, eski okul arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Bugüna arkadaşlarımla buluşmaktan büyük bir keyif aldım. Çok mutlu oldum, onları görmek ve anılara dönmek büyük bir zevk oldu. Gelemeyen akradaşlarımız var onlarla da başka illerde bir araya geleceğiz. Bu okulun alt katında okuduk hep beraber bu bahçelerde dolaştık sohbet ettik” diye konuştu.

Özer Ersan ise; “ İlk tanıştığımızda 14-15 yaşlarındaydık. Uzun sürenin ardından unutmuşuz birbirimizi. Yolda görsem tanıyamam arkadaşlarımı. Aklımıza bir whatsaap grubu kurmak geldi, sonra herkes görüştüğü arkadaşını ekledi ve daha sonra buluşmak için bir gün belirledik. Eski okulumuzun bahçesinde eski arkadaşlarımla sohbet edip anıları paylaşmak çok güzel bir duygu” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi