Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kent Meydanı projesinin genişletilmesi kapsamında Ankara’da kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçıile bir araya gelen Özdemir, meydanda bulunan Jandarma Sosyal Tesis binasının kaldırılması konusunda destek sözü aldı.
Niğde’nin çehresini değiştirecek vizyon projelerden biri olan Kent Meydanı düzenlemesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, meydan alanını daraltan yapıların kaldırılması ve vatandaşlara daha geniş bir sosyal alan sunulması amacıyla Ankara’da üst düzey temaslarda bulundu.
Geçtiğimiz cuma günü Ankara’ya bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Özdemir, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçı ile makamında görüştü. Görüşmenin ana gündem maddesi, Niğde Kent Meydanı sınırları içerisinde kalan Jandarma Sosyal Tesis binasının durumu oldu.
Başkan Özdemir: "Komutanımıza teşekkür ediyorum"
Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Emrah Özdemir, projenin önündeki engellerin kalkması adına verdikleri destekten ötürü Jandarma Genel Komutanı'na teşekkür etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Özdemir şunları söyledi:
"Geçtiğimiz cuma günü, Ankara ziyaretimiz kapsamında, Niğde Kent Meydanının büyütülmesi için meydanda bulunan Jandarma Sosyal Tesis binasının kaldırılmasına yönelik Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Sayın Ali Çardakçı’yla bir araya geldik. Sayın Genel Komutanımıza projemize olan olumlu yaklaşımları, destekleri ve nazik misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve şehrim adına çok teşekkür ediyorum."
Niğde Kent Meydanı nefes alacak
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kent Meydanı projesinin genişletilmesi kapsamında Ankara’da kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
Kaynak: Niğde Belediyesi Basın Bülteni
Yorumlar
Amazon Reklam İç Sayfalar

