Niğde’de fotoğrafçılar, Ramazan ayında eskisi kadar yoğun olmasa da mesailerine devam ediyor. Bayram öncesi düğünlerin artmasıyla yoğun bir döneme giren sektör, bu yıl Ramazan Bayramı’nın kış mevsimine denk gelmesi nedeniyle daha sakin geçiyor.
Niğde’de fotoğrafçılık yapan Cihan Kapkın, geçmiş yıllarda Ramazan Bayramı’nın yaz ayına denk gelmesi nedeniyle düğünlerin yoğunlaştığını ve fotoğrafçılar için bayramın hareketli geçtiğini söyledi.
Kapkın, “Eskiden Ramazan Bayramı yaza denk gelirdi. Düğünler artar, fotoğrafçılar da oldukça yoğun bir dönem geçirirdi.” dedi.
Ancak bu yıl bayramın kış mevsimine denk gelmesi nedeniyle taleplerin düştüğünü ifade eden Kapkın, “Şimdi bayramlar daha sakin geçiyor. Eskisi kadar yoğun bir mesai yok, sektör biraz durgun oluyor” diye konuştu.
Niğde de fotoğrafçıların bayram mesaisi geride mi kalıyor?
Niğde’de fotoğrafçılar, Ramazan ayında eskisi kadar yoğun olmasa da mesailerine devam ediyor.
Muhabir: Begüm Özdemir
Yorumlar
Amazon Reklam İç Sayfalar



