Niğde’de ruhsatsız silah operasyonu
Niğde’de ruhsatsız silah operasyonu
İçeriği Görüntüle


Niğde Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Ön Eleme Turu’nda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 28 Ekim Salı günü saat 20.30’da oynanacak.
Niğde Belediyesi, maç heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşamak amacıyla Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda dev ekran kuracak. Taraftarlar, karşılaşmayı meydanda hep birlikte izleyerek takımlarına destek verebilecek.
Niğde Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, tüm taraftarlar ve Niğde halkı, meydanda oluşturulacak ortak izleme alanına davet edildi. Açıklamada, “Tribünlerdeki coşkumuzu bu kez meydanda gösterecek, takımımıza tek yürek olarak destek olacağız.” ifadelerine yer verildi.
Karşılaşma ayrıca ASPOR ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Evde olan taraftarların da bu heyecana televizyondan ortak olabileceği belirtildi.
Niğde Belediyespor, taraftarlarının bu önemli karşılaşmada vereceği desteğin, takım için büyük motivasyon kaynağı olacağını vurguladı.

Kaynak: Niğde Belediyespor Basın Bülteni