Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2025 yılı boyunca yangın, trafik kazası ve kurtarma başta olmak üzere toplam 3 bin 141 operasyona müdahale etti.

Yıl boyunca ekipler tarafından 560 yangın söndürme çalışması gerçekleştirildi. Bu kapsamda 504 yangın ile 56 araç yangınına müdahale edildi. İtfaiye ekipleri ayrıca 137 can hayvan kurtarma, 170 trafik kazası ve 131 mahsur kalma (kapı açma ve kurtarma) vakasında görev aldı.

Şehrin yeşil dokusunun korunması ve çevre temizliği amacıyla bin 137 sulama faaliyeti gerçekleştirilirken, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında 296 iş yerine itfaiye uygunluk raporu verildi.

Niğde’de alışveriş dengesi değişti mi?
Niğde’de alışveriş dengesi değişti mi?
İçeriği Görüntüle

Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2025 yılı boyunca vatandaşların can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat esasına göre görev yaptı.

Muhabir: Aysu Sönmez