Niğde İl Genel Meclisi 2024 yılı Haziran ayı olağan toplantısı ikinci birleşimini gerçekleştirerek gündem maddelerini görüştü.

Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda Meclis Başkanı Ömer Kılıç’ın başkanlığında yapılan toplantı, il genel meclisi üyeleri yoklaması yapılarak birleşime açıldı. Bir önceki birleşime ait tutanak özetinin okunup, oylanmasının ardından Altunhisar ilçesi Yakacık(Akmanlar)köyü imar planı bütününde yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu konusu görüşülerek oylamaya sunuldu.

Kazaya karışıp kaçan araç sürücüsü yakalandı Kazaya karışıp kaçan araç sürücüsü yakalandı

Toplantıda söz alan MHP İl Genel Meclis Üyesi İmdat Yağmur, seçimden önce veya seçimden sonra talep edilen dileçeler olup olmadığını sordu.

Meclis üyesi İmdat Yağmur’un sorusunu yanıtlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ise, “İdaremize bu hususta gelen konularda bu işlem yapılabilir veya yapılamaz diye karar alamayız. Dolayısıyla bu tür dilekçeleri mutlaka işleme almak için meclise getiririz fakat şuan elimize meclisimize getirilecek bir konu mevcut değildir” diye konuştu. Toplantı bir sonraki birleşim gün ve saatinin belirlenmesi ile tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi