Niğde’nin Kömürcü köyünde, Muhtar Salih Karataş öncülüğünde ve okul idaresinin iş birliğiyle Gazze’ye destek kermesi düzenlendi.
Kermeste öğrenci velileri, öğretmenler ve köy halkı tarafından hazırlanan ürünler satışa sunuldu. Elde edilen gelir, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgili yardım kuruluşlarına aktarılacak. Muhtar Salih Karataş, dayanışmanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Kömürcü köyü olarak Gazze’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamazdık. Bu kermeste toplanan her kuruş, bir yarayı sarmak için yola çıkacak. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”
Okul idaresi de öğrencilerde yardımlaşma ve sosyal sorumluluk bilinci oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.
Kömürcü’de Gazze'ye destek kermesi yapıldı
Niğde’nin Kömürcü köyünde, Muhtar Salih Karataş öncülüğünde ve okul idaresinin iş birliğiyle Gazze’ye destek kermesi düzenlendi.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar



