Karaman'da jandarmanın yaptığı uygulamalarda 334 adet tarihi sikke ile uyuşturucu madde ele geçirilirken, aranan 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatlarıyla İl Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk alanlarındaki genel uygulamaları devam ediyor. 28 Kasım-7 Aralık tarihlerinde JASAT başta olmak üzere asayiş ekiplerinin yaptığı uygulamalarda 14 bin 33 kişi sorgulanırken, 30'unun çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı. Yakalanan 30 kişiden 4'ü tutuklandı. Denetimlerde ayrıca muhtelif miktarlarda metamfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatı, 138 adet hap, 334 adet sikke, 2 adet obje, 7 adet dedektör, 1 adet bıçak ele geçirildi.

Soğuk hava ve kar yağışı olumsuz etkiledi
Soğuk hava ve kar yağışı olumsuz etkiledi
İçeriği Görüntüle

Jandarma, huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edileceğini belirtti.

Kaynak: İHA