Doğasıyla, mutfağıyla ve kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan Niğde’ye, bir doğa tesisi daha kazandırıldı.

 Çamardı İlçesi Emli Vadisi mevkiinde hizmete açılan Karadağ Bungalov Otel ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Bungalovlardan oluşan 2 farklı konseptteki evlerin yanı sıra sıcak havuz ve köy kahvaltısıyla hizmete başladı. Niğde’nin gözde mekanlarından biri haline gelmesi beklenen tesisin açılış programı gerçekleştirildi. Açılışa Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle protokol üyeleri tesisi gezdi. Karadağ Bungalov Otel hakkında açıklamalarda bulunan işletme sahibi Mustafa Karadağ, güzel bir yaşam alanı oluşturduklarını belirtti.

Açılışta bir konuşma yapan Niğde Valisi Cahit Çelik,   “Böyle tesislerin inşallah devamı da gelir. 2024 yılında da dağcılık anlamında bir çok faaliyet yapacağız ve böyle bir tesisisin yapılması bizi oldukça mutlu etti. İşletmenin hayırlara vesile olmasını ve bol kazançlar olmasını diliyorum” dedi.

İşletme sahibi Mustafa Karadağ ise, “Niğde’de böyle bir tesisin eksik olduğunu düşündük ve yaptık. Çok yoğun bir talep avrdı. Tesisimizde ahşap ve taş bungalovlarımız var. Isıtma havuzumuz, jakuzimiz ve doğal bir bahçemiz var. Sabah köy kahvaltısı eşliğinde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Bir aile geldiği zaman burada keyifle vakit geçirebilir. Buranın rakımının yüksek olması sebebiyle merkezi ısıtma sistemiyle bu sorunu çözdük ve evlerimiz oldukça sıcak” diye konuştu.