Araç sahiplerini sevindirecek indirim
Araç sahiplerini sevindirecek indirim
İçeriği Görüntüle

Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Güler Spor Akademisi sporcuları, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Diyarbakır’da gerçekleştirilen ve yaklaşık 850 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Şampiyonası’nda Güler Spor Akademisi, 5 sporcusuyla ringe çıktı. Zorlu ve üst düzey rakiplerle karşı karşıya gelen sporcular, sergiledikleri performansla dikkat çekti.
Şampiyonada mücadele eden sporculardan Mustafa Yağız Güler, çıktığı 4 karşılaşmanın ardından Türkiye ikincisi olurken, Salih Elbaş ise 5 maç sonunda Türkiye ikinciliğini elde etti. Mert Rıfat Baştoğ ise 4 maçlık performansıyla Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkmayı başardı.
Güler Spor Akademisi sporcuları, ringde ortaya koydukları azim, disiplin ve mücadele ruhuyla büyük takdir toplarken, elde edilen dereceler hem kulüp hem de spor camiası adına gurur kaynağı oldu. Akademi yetkilileri, başarıda emeği geçen tüm sporcuları tebrik ederek, ilerleyen süreçte daha büyük başarılar hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi