Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Niğde Halk Eğitimi Merkezi tarafından Fertek Mahallesi Kurs Merkezi’nde kursiyerlerin hazırladığı el sanatları sergisi açıldı.

Sergiye, Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek, Şube Müdürü Mustafa Koyuncu ve birçok davetli katıldı.

Kursiyerlerin büyük emek ve özveriyle hazırladığı eserler, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Etkinlik, hayat boyu öğrenmenin önemini bir kez daha ortaya koyarken, farklı yaş ve meslek grubundan bireylerin öğrenme sürecine katılımını teşvik etti.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek, öğrenmenin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğunu vurgulayarak bu tür etkinliklerle halkın ilgisini canlı tutmayı hedeflediklerini belirtti.

Muhabir: Merve Keçeci