Sektördeki güçlü haberciliği ve tarafsız yayın anlayışıyla dikkat çeken www.dmchaber.com internet sitesi, Basın İlan Kurumu (BİK) resmi ilan alma hakkını kazanmasının ardından kurumsal ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda DMC Haber yönetimi, Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Halil İbrahim Parlak’ı makamında ziyaret etti.

Niğde’de ruhsatsız silah operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
Niğde’de ruhsatsız silah operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen ziyarette, Müdür Parlak DMC Haber ekibini tebrik ederek, resmi ilan süreciyle ilgili önemli bilgiler verdi. Parlak, yerel basının gelişimi ve dijital mecraların kurumsallaşması adına yürüttükleri çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler paylaşarak, DMC Haber’in bu süreçteki yerini ve sorumluluğunu vurguladı.

DMC Haber yönetimi ise başta Müdür Parlak olmak üzere tüm BİK çalışanlarının gösterdiği ilgi, rehberlik ve kolaylaştırıcı tutumları için teşekkürlerini iletti.

DMC Haber ekibi, kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme misyonuyla, etik gazetecilik ilkeleri çerçevesinde yayın hayatını sürdürmeye kararlı olduklarını belirtti.

Muhabir: Fatih Tavlaşoğlu