Vali Çelik taraftarların çağrısına kayıtsız kalmadı Vali Çelik taraftarların çağrısına kayıtsız kalmadı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ankara'da gerçekleştirilen Enerji Kentleri Birliği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda birlik daimi encümenine seçildi.

Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkez'inde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi  Güler’in divan başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Meclis toplantısında gerçekleştirilen Birlik Başkanlığın seçiminde Enerji Kentleri Birliği Birlik Başkanlığına Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen seçildi.

Birlik Daimi Encümen Üyeliğine ise; Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Kasım Gülpınar, Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş seçildiler.

Başkan Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Enerji Kentleri Birliği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı için; Ankara’dayız. Olağan toplantımızda Meclis Başkanı seçilen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen’i tebrik ediyor, bizlere verilen Encümenlik görevi için de Başkanımıza ve değerli üyelere çok teşekkür ediyorum. Ülkemize, şehrimize ve geleceğimize hayırlar getirsin inşallah” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi