Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümüne kaydolan baba ve oğul, aynı sırada ders görerek mezun olmayı başardı.
Niğde’de Hulusi Kiper(50) ve oğlu Can Kiper (24) aynı yıl kazandıkları Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü’nden birlikte mezun oldular. 
2 yıl önce emekli olan 50 yaşındaki Hulusi Kiper oğlu Can ile iki yıl önce kazandıkları Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü’nü birlikte bitirince, mezuniyet töreninde belgelerini alarak birlikte kep attılar. 
Liseden sonra okumadığını, çalışma hayatına başladığını ve evlendiğini belirten Hulusi Kiper, "Niğde Üniversitesi Teknik Bilimler MYO'dan mezun oldum. Okumanın yaşı yoktur. Çocuğumla beraber okumak çok güzel bir duygu herkesin yaşamasını isterim. Oğlumla bu sene beraber mezun olduk. Benim için çok önemli bir durum. Aynı yıl kazandık, aynı yıl bitiriyoruz" dedi.

"Yalnızlık hissi 15 sigara kadar zararlı" "Yalnızlık hissi 15 sigara kadar zararlı"

Babasıyla birlikte mezun olan Can Kiper ise, "Niğde Üniversitesi Teknik Bilimler MYO'da 2. sınıfı bitirdim. Babamla beraber okuduk. Bu anlatılamayacak bir durumdu. Anlatılmaz yaşanır diyorum. Farklı ve çok güzel bir duygu" dedi.

Muhabir: Gülcan Songur

Kaynak: Haber Merkezi