Niğde’nin Altunhisar ilçesinde uzun süredir çözüm bekleyen ve hem araç trafiğini hem de küçükbaş hayvancılıkla uğraşan vatandaşları olumsuz etkileyen alt geçit sorunu, hayata geçirilecek yaklaşık 25 milyon TL’lik projeyle çözüme kavuşuyor.
Başkan Neşet Doygun, Karayolları 64. Şube Şefi Ahsen Yalçın ile yürütülen çalışmalar kapsamında saha incelemelerinin tamamlandığını, proje hazırlıklarının hız kazandığını belirtti.
Alt geçidin hem araçlar hem de koyun sürülerinin güvenli geçişini sağlayacağını ifade eden Başkan Doygun, ilçede uzun süredir gündemde olan bu sorunun çözülmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.
Başkan Doygun, Altunhisar’ın gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


