Niğde’de faaliyetini sürdüren Murtaza Derneği üyeleri, 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i destekleme kararı aldı. Dernek yöneticileri ve üyeleriyle Mavi Köşk Düğün Salonunda bir araya gelen Başkan Özdemir, AK Parti’ye katılan dernek üyesi aile bireylerine de parti rozetlerini taktı.

MURTAZA DERNEĞİ’NDEN ŞARTSIZ KOŞULSUZ DESTEK

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, seçimlerde AK Parti’yi destekleme kararı alan Murtaza Köyü Derneği’nin, Mavi Köşk Düğün Salonunda, yerel seçimlere ilişkin düzenlediği toplantıya katıldı.

Murtaza Köyü Derneği Başkanı Cengiz Salman, çok sayıda dernek üyesinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamada, Murtaza Derneğinin, hemşehri dernekleri arasında üye sayısı bakımından en yoğun dernekler arasında yer aldığını belirtti.

Niğde’de ikamet eden Murtaza köyü nüfusuna kayıtlı vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde olmaları, üyelerin sorun ve taleplerinin ilgili kurum ve kuruluşlara iletilerek çözümünün sağlanması, iyi ve kötü günlerde bir arada olunması gibi faaliyetler içerisinde yer aldığını ifade eden Salman, 31 Mart 2024 günü yapılacak yerel seçimlerde de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme kararı aldıklarını vurguladı.

Dernek Başkanı Cengiz Salman, dernek yöneticileri ve üyeleriyle yaptıkları istişareler sonucunda, yerel seçimlerde, hiçbir koşula bağlı kalmaksızın Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ve AK Parti’yi destekleme kararı aldıklarını ifade etti.

Niğde piyasasına süreceklerdi ..Tam  23 ton Niğde piyasasına süreceklerdi ..Tam 23 ton

BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise yerel seçimlerde kendisini destekleme kararı alan Murtaza Köyü Derneğinin, yöneticilerine ve üyelerine teşekkür etti.

Göreve geldikleri 2019 yılından bu yana hiçbir ayırım gözetmeksizin toplumun tüm kesimlerine yönelik hizmetler ürettiklerini ve bundan sonraki dönemde de aynı şekilde ayırım yapmadan, ötekileştirmeden yeni yatırımlar ve projelerle toplumun karşısına çıkacaklarını anlatan Başkan Özdemir, “Göreve geldiğimizde Niğde’yi birlikte yöneteceğimizi ifade etmiştik. Derneklerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla sürekli istişare ederek bu güzel şehrimizi birlikte yönetmeye sürdüreceğiz. Koşulsuz olarak verdiğiniz desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

SÖZER AİLESİNE AK PARTİ ROZETİ…

Toplantıda ayrıca, AK Parti’ye katılan Hasan Sözer ve ailesine Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, eşi Duygu Özdemir ve AK Parti il Başkanı Mustafa Özdemir tarafından parti rozetleri takıldı.

Başkan Özdemir, AK Parti’ye katılan ailelerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Bizlere destek olan, omuz veren tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.