Niğdeli İşadamı İdris Turgut Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan ısrarlı teklifi kabul ederek, partinin Niğde Belediye Başkanı adayı oldu.

… Milli Görüşün önde gelen isimlerinden biri olan Niğdeli İşadamı İdris Turgut, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinin yoğun isteğini kırmayarak partinin Niğde Belediye Başkan Adaylığı teklifini kabul etti.

İDRİS TURGUT YENİDEN REFAH PARTİSİ NİĞDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI RESMEN AÇIKLANDI

Milli Görüşün önde gelen isimlerinden biri olan Niğdeli İşadamı İdris Turgut, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinin yoğun isteğini kırmayarak partinin Niğde Belediye Başkan Adaylığı teklifini kabul etti. Bugün Ankara’da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Fatih Erbakan ile bir araya gelen İdris Turgut parti genel merkezi tarafından Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

HAYALLERDEN GERÇEĞE UZANAN YOL OLACAĞIZ   

Niğdeli İşadamı ve Milli görüşün önde olan isimlerinden biri olan İdris Turgut, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada;  Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından kendisine samimi bir yaklaşım ile Niğde Belediye Başkanı Adayı olma konusunda teklifte bulunulduğunu belirterek;

“ Yaşamımız boyunca çizgimizi hiç bozmadık. Milli Görüş çizgisinin hep içerisinde olduk. Niğde’mizin her yönden büyümesi gelişmesi için kendi imkânlarımızı her zaman seferber ettik.

SMA hastası Sevgi Bebek için kermes düzenlendi SMA hastası Sevgi Bebek için kermes düzenlendi

Niğde’nin bir çocuğu olarak Niğde’ye ne yapabilirim düşüncesi benim yaşam tarzımın hep içinde oldu. Şimdi tarafıma ısrarla yapılan Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkanlığı Adaylığım konusundaki teklifi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan’ın da talep etmesi ile kabul ettim.

Bizim Niğde’ye olan sevgimizi, Niğde’ye olan samimiyetimizi tüm hemşerilerimiz çok iyi bilir.  Yapılan bu teklifi Niğde’nin önde gelen birçok işadamı ve arkadaşlarımla yaptığımız değerlendirme sonucunda,  kabul ettiğim Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adaylığımı yerel seçimlerde Niğde için enerjiye dönüştürmeyi hedefliyorum.

Tüm Niğdeli hemşerilerimin gönüllerine girerek, hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği projeleri bir, bir hayata geçirmek, daha gelişmiş, büyüyen, büyük şehirlerin ekonomik kalkınmasını,  Niğde’nin geleneksel güzellikleri ile birleştirerek,  Niğde’nin daha yaşanabilir bir kent olmasını, herkesin hayalinden çıkarıp, gerçeğe dönüştürmek için bu yola çıktığımı belirtmek istiyorum.  

Niğde’de şu ana üzerimize düşen her şeyi hiç bir karşılık beklemeden gönülden sahiplenerek yerine getirdik. Bundan sonra da neler yapacağımız konusunda tüm hemşerilerimin yakın takibinde olacağımızı biliyorum. Bundan sonraki süreçte Niğde için biz ne düşünüyoruz, Niğde ve Niğdeli ne istiyor bunları açıklayacağız.  Bizi takip etmeye devam etsinler.  “ dedi.

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, adaylığı ile ilgili olarak yarın daha kapsamlı bir açıklama yapılacağını belirtti.

İDRİS TURGUT KİMDİR ?

1988 yılında Niğde İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Yüksek Lisansını Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Ana Bilim Dalı)’ nda tamamladı.1995-1998 yıllarında Milli Gençlik Vakfı’nda Niğde İl Başkanlığı yaptı. 2002-2006 yıllarında MÜSİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. TÜSİAB (Türkiye Tohum Sanayicileri Birliği) Kurucu üyesidir. 2004-2009: AK Parti’den Çankaya Belediye Meclis üyeliği yaptı. 2006-2013 yılında    51 Niğdespor Kulüp Başkanlığı yaptı. (Hentbol Süper lig dâhil farklı branşlarda Niğde’yi 7 yıl il dışında temsil etti.

İdris Turgut İlim Yayma Vakfı üyesidir. Göç Araştırmaları Vakfı mütevelli heyeti başkanlığı yaptı. Wushu Federasyonu Kurucusu ve As Başkanlık görevlerinde bulundu Başkent Niğdeliler Vakfı denetim kurulu üyeliğini 3 dönem yaptı. NİĞDEF (Niğde Dernekler Federasyonu) üst kurul delegesidir. NİTAK (Niğde Tarım Konsey) üyesidir. İstanbul Üniversitesi Siyasallılar Vakfı üyesidir. İdris Turgut Niğde’de bulunan ve birçok alanda faaliyet gösteren Aile şirketler gurubunun 35 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor.