Niğde'de yerel seçim heyecanı doruk noktasına ulaştı. Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Niğde sokaklarında uzun araç konvoyu eşliğinde ilerleyen yoğun kalabalık, Başkan Özdemir’e büyük bir ilgi gösterdi.

Niğdeli vatandaşlar, Emrah Özdemir'in Niğde’ye getireceği projeler, vizyon ve liderlik anlayışı konusundaki güvenlerini dile getirerek, Başkan Özdemir’i sonuna kadar desteleyeceklerini ortaya koydular.

Gösterilen yoğun ilgi karşısında duygulanan Emrah Özdemir, Niğde'nin potansiyeli, kültürel zenginlikleri ve sorunlarına dair projelerini sonuna kadar devam ettireceğini belirterek, Niğde’ye olan sevgisini dile getirdi. Başkan Özdemir yaptığı konuşmada; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri için Niğde Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmenin büyük onurunu yaşıyorum.

Bu kutlu görevi yeniden şahsıma layık gören Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sizlerin huzurunda şükranlarımı arz ediyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti Genel Merkezimizin, tüm teşkilatlarımızın ve siz değerli hemşehrilerimizin teveccühlerine mazhar olmaktan duyduğum büyük gururu da sizlerle paylaşmak istiyorum.

Görevi devraldığımız 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren, 5 yıldır gece gündüz demeden sizlere en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olduk. Bugünden itibaren de aldığımız büyük sorumluluğun ve emanetin farkında olarak, yeniden büyük sevdamız olan Niğde’mizin emrinde olacağız. 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar teşkilatlarımızla birlikte sokak sokak, kapı kapı dolaşarak, değerli hemşehrilerimize yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız.

5 yıldır olduğu gibi her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek her evi, her işyerini ziyaret edeceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kimseyi ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizin gönlüne dokunmaya gayret edeceğiz. Aynı heyecan ve kararlılıkta Niğde’mize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Sadece AK Parti’nin değil, tüm Niğdelilerin belediye başkanı olarak, bu güzel şehrimizin daha yaşanabilir, daha güzel bir kent haline getirilmesi için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

 

SMA hastası Sevgi Bebek için kermes düzenlendi SMA hastası Sevgi Bebek için kermes düzenlendi

BİZİM İŞİMİZ HİZMET BELEDİYECİLİĞİ OLMAYA DEVAM EDECEK

“Lafla değil; icraatlarla, büyük projelerle, hizmetlerle vatandaşımızın karşısına çıkmayı sürdüreceğiz. 5 yıl önce “Yeter ki Sen İste Niğde” diyerek çıktığımız bu kutlu yolculukta, saymakla bitmeyecek hizmetleri, hemşehrilerimize sunduk.  Seçime girerken verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdiğimiz gibi, seçim vaatlerimizde olmayan çok sayıda projeyi de Niğde’mize kazandırdık. 

Altyapısıyla, üst yapısıyla, çevre düzenlemesiyle adeta yeniden inşa ettiğimiz Niğde’mizde, insan ve çevre odaklı projelere de ağırlık verdik.  Sadece Niğde’mizin değil, Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan Kale ve Sanayi Sitesi Projelerinin startını verdik ve yüzyılın projesi olarak adlandırılan bu projelerde önemli aşama kaydettik. Sağladığımız mali disiplinle Niğde Belediyemizi borçlardan kurtarıp, bütçemizi 4 buçuk yıl içerisinde 7 kat artırdık.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve 6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin neden olduğu can kayıpları ve büyük yıkımlar ülkemizi derinden sarstı.  Ancak Niğde Belediyesi olarak hiçbir bahaneye sığınmadan var gücümüzle çalışmaya devam ettik ve Allah’a şükürler olsun ki hemşehrilerimizi hiçbir belediyecilik hizmetinden mahrum etmedik. Hatta, Niğde Belediyesi olarak deprem bölgesinde adeta orta ölçekli bir belediye kurarak, depremzedelere aylarca hizmet sunduk.

Tüm hemşehrilerimizin hayatına değer katacak yatırımları Niğde’mize kazandıracağız. Şehrimizin öncelikli çözüm bekleyen sorunlarından başlayarak, tüm sorunlarından arındırılmış bir kent haline getirilmesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin teveccühleriyle hizmet yolunda görev alacağımız yeni dönemde daha tecrübeli bir şekilde, sorunların çözümlerini çok iyi bilen, dinamik ve profesyonel bir ekiple daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz. Yeni projelerimizle ilgili önümüzdeki günlerde daha geniş çaplı bir açıklama yaparak, yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız.

Yeni dönemde de ortak akılla şehrimizi yönetmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, kentimize hizmet etme onurunu yaşamamıza vesile olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Beraber yol aldığımız bu kutlu davada desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımıza hizmet yolunda durmadan, yorulmadan çalışacağımızı yineliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. “Şeklinde konuştu.